L'Escoleta Municipal
L’Escoleta Municipal

Listado provisional admitidos a L’Escoleta

“L’Escoleta” és l’Escola Municipal de Primer Cicle – Educació Infantil de Rocafort. Es dirigeix als xiquets de 1 a 3 anys d’edat. A més a més dels conceptes propis d’aprenentatge que pertanyen a eixa etapa d’ensenyança, des de l’Escoleta es dona prioritat a treballar l’autoestima i confiança dels menuts mitjantçant l’atenció diària de les educadores, així com es fomenta l’adquisió i el coneixement dels hàbits diaris per part dels xiquets.

El personal de l’Escoleta está altament qualificat amb 6 Tècnics Superiors en Educació Infantil i una Mestra. D’altra banda, el centre conta amb la col.laboració de la psicopedagoga del col.legi públic San Sebastián. L’Escoleta segueix el Programa d’Incorporació Progresiva al valencià. A partir dels 2 anys d’edat els xiquets reben classes en anglés tres vesprades a la setmana.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.