Aquest dijous, a les 21.30 hores el Cor INCRESCENDO actuarà en la Casa de la Cultura a Rocafort. És una gran oportunitat d’escoltar i animar a aquest grup de xiquetas i joves que representan a València en el 22 Certamen Juvenil d’Havaneres que se celebrarà aquest cap de setmana a Torrevella. Nou cors participaran en aquest certamen internacional que se celebrarà els dies 8 i 9 d’abril en l’Auditori Internacional d’aquesta localitat alacantina. D’ells set són nacionals, el Cor Las Veredas de Colmenarejo, la Coral Juvenil Alegria i el Cor Encanto de Casarrubuelos de Madrid, l’Aula Coral Carmelites de l’Associació Increscendo de León, el Cor Veus Blanques d’Alcoi, i els cors valencians Virelai de l’Escola Coral de Quart de Poblet i InCresCendO OMP. També prendran part dos cors internacionals, Five Youth-Taruna Bakti Choir de Bandung (Indonèsia) i Angelus Domini Choir, de Cheongwon (Corea del Sud). Ànim, us esperem!

12932921_1040600436014873_1887177860186869685_n[1]

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.