INICI CAMPANYA AJUDA ALS REFUGIATS SIRIANS
L’Ajuntament de Rocafort, en Ple de 24 de setembre de 2015, aprovà una declaració institucional en la qual, entre altres consideracions, convidava els veïns a col·laborar en l’atenció als REFUGIATS. Considerant aquesta proclamació i comptant amb la seua col·laboració, l’Associació de Veïns i Veïnes “Antonio Machado” de Rocafort ha projectat, dintre de les seues activitats, iniciar una campanya d’ajuda material als refugiats sirians. Posats en contacte amb membres de l’organització “València Ciutat-Refugi” residents a Rocafort, ens han indicat les necessitats materials més urgents que aquesta organització farà arribar als camps de refugiats d’Europa.
Animem els veïns i veïnes a col·laborar en aquesta campanya aportant segons les possibilitats:
MANTES
SABATES PER ADULTS
BOTES D’AIGUA
ROBA D’ABRIC IMPERMEABLES
Del 2 al 13 de novembre
CASA DE CULTURA
de dilluns a divendres de 8h a 22h

12191007_1645869385630671_508969523939780930_n[1]

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.