Compromís per Rocafort ha editat i distribuït pel poble el seu segon butlletí InfoCompromís, corresponent a març-abril de 2015, on dóna compte de la presentació pública d’este nou col·lectiu local dels de Mònica Oltra el passat 6 de març, a la Llar dels Jubilats. Una presentació que va comptar amb la presència de destacats càrrecs públics de la coalició, com el diputat a les Corts Generals Joan Baldoví, el diputat provincial a la Diputació de València i cap de llista a Burjassot, Emili Altur (que ara presidix la Comissió d’Investigació del cas IMELSA), i l’alcaldessa de Godella i cap de llista per esta població, Eva Sanchis. També informa la publicació d’una jornada comarcal celebrada a Meliana el 27 de març, amb totes les candidatures de l’Horta Nord, on van participar Mònica Oltra i Enric Morera, i a la que Compromís per Rocafort va estar representat pels números 1 i 2 de la seua candidatura municipal, Eduard Comeig i Magalí Torrens.

Finalment, avancen que el pròxim dia 8 de maig, el primer dia de campanya electoral, Compromís obrirà la seua campanya local portant a Rocafort l’eurodiputat i exalcalde de Burjassot, Jordi Sebastià.

Sense dubte, un gran desplegament orgànic el que està fent Compromís per recolzar esta nova agrupació i candidatura local, i que de ben segur serà la formació política que més representants electes portarà a Rocafort en esta precampanya i campanya electoral de 2015.

150414--Infocompromis-Rocafort-abril-2-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

150414--Infocompromis-Rocafort-abril-2-2

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.