L’Associació de Veïns Antonio Machado de Rocafort ha organitzat per a este dimarts 5 de maig una reunió pública amb els caps de llista de les diferents candidatures que es presenten a les eleccions locals. Han acceptat la invitació: Eduard Comeig (Compromís), Amparo Sampedro (PSOE) i Carlos Errando (Guanyem), és a dir, 3 de les 6 formacions que concorren a estos comicis en el nostre poble. L’acte tindrà lloc a les 19:30 h. al Saló de Plens de l’Ajuntament de Rocafort (Carrer del Pou, s/n). L’entitat veïnal publicita l’acte amb el següent text:

“Els Veīns volen conéixer i preguntar.

Us convidem a la següent activitat, organitzada per l’AVV “A. Machado” i relacionada amb les properes ELECCIONS MUNICIPALS.
5 de maig 2015 – 19,30h
Saló de Plens – Ajuntament de Rocafort
Una reunió amb els CAPS DE LLISTA dels partits polítics que han acceptat la nostra invitació”.

Acte 5 de maig AVV Antonio Machado

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de Rocafort Tribune, que naix amb l’objectiu de contribuir a un Rocafort democràtic i participatiu, felicitem esta iniciativa de l’AVV Antonio Machado pel que suposa d’acostar la política local, que és l’àmbit de govern més proper als problemes concrets i quotidians al ciutadà, als veïns i veïnes de Rocafort.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.