Segurament perquè “una imatge val més que mil paraules”, Compromís per Rocafort està editant una sèrie d’imatges de campanya al·lusives al nostre poble i a determinats valors i idees que pretenen transmetre, sense faltar referències a la cultura popular. Unes imatges que està difonent per per les xarxes socials i amb les quals també han confeccionat xapes. Un Machado més jove que el que estem acostumats a vore a Rocafort o un Dark Vader amb el logo de la coalició sobreimprés i el lema “JoinThe Rebels”, són algunes de les que hem pogut trobar a les xarxes, si bé ens consta l’existència de més en format xapa.

Join the rebels Machado

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

històricJoventut

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.