Compromís per Rocafort obrirà la seua campanya electoral local amb un acte públic i obert el dia 8 de maig, a les 20:30 h. a la Llar dels Jubilats, que porta per títol: “Així serà el govern de Compromís per Rocafort”, i en el que participarà l’eurodiputat de la coalició, Jordi Sebastià, exalcalde de Burjassot, segons ha informat esta formació política en un comunicat de premsa.

La finalitat d’este acte és: “explicar com seria l’acció política d’un govern municipal a l’Ajuntament de Rocafort liderat per Compromís, tant pel que fa al fons (les polítiques i mesures que inclou el seu programa) com en les formes (la seua aposta per la participació ciutadana, el diàleg i el consens amb les altres forces polítiques i la societat civil)”. I entenent que la millor forma de contar-ho és amb un cas real, l’agrupació local de la formació de Mònica Oltra ha convidat a Jordi Sebastià, que fou alcalde de la propera localitat de Burjassot fins a la seua elecció com a eurodiputat en les passades eleccions al Parlament Europeu (2014), a compartir la seua experiència.

Així serà

 

 

 

 

 

Continua el comunicat de premsa informant que, a més de Sebastià, en l’acte participaran el cap de llista de Compromís per Rocafort, el filòsof i poeta Eduard Comeig, i la número 2 de la candidatura, l’advocada Magalí Torrens. No obstant, l’acte no volen que siga un míting clàssic, sino que puga establir-se un diàleg obert, espontani i fluïd”, que és com afirma Compromís que entén que ha de ser la relació entre els ciutadans i els polítics.

I finalment, conclou la nota de Compromís dient que: “a més, els veïns i veïnes també podran aprofitar per conéixer un poc més sobre el funcionament de les institucions europees i de l’acció política que en representació dels interessos dels valencians està portant a terme Jordi Sebastià a Brussel·les, aprofitant l’opotunitat única de comptar amb la presència d’un eurodiputat al seu poble”. Un eurodiputat que Compromís considera “l’eurodiputat valencià” i per això vol assumir “la millor tradició democràtica anglosaxona”, de fer comparéixer els representants polítics davant els seus electors.

En eixe sentit, recorden que Compromís per Rocafort ja ha portat a la localitat al diputat a les Corts Generals, Joan Baldoví, i al diputat a la Diputació de València, Emili Altur, de la coalició.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.