El partit polític Independents per Rocafort (IxR) ha obert una Oficina d’Atenció Electoral en el baix de l’antiga botiga d’informàtica APP del carrer Convent. La formació política local, que disposa en este moment d’un regidor a l’Ajuntament de Rocafort, comença la seua precampanya electoral amb una important aposta, en obrir un punt d’atenció ciutadà en un cèntric lloc del nostre poble.

IxR ha disposat durant esta legislatura la clau de la governabilitat municipal, perquè el seu únic representant al consistori representava el regidor que decidia la majoria davant de l’empat entre PP i PSOE, que obtingueren 6 regidors cadascun en 2011. Amb la irrupció de noves candidatures locals en estes eleccions de 2015, on s’han presentat llistes (almenys, per la informació que ha transcendit i a l’espera de la seua publicació provisional per la Junta Electoral)  per part de Compromís, Guanyem i Ciutadans a més de les del PP, PSOE i IxR, la competència electoral a Rocafort s’ha intensificat i això exigirà, sense dubte,  d’una inversió superior en recursos i esforços per part dels partits, coalicions i agrupacions d’electors (de totes tres figures tindrem el 24 de maig a Rocafort al nostre abast per a votar) que aspiren a estar presents en l’Ajuntament de Rocafort en la legislatura 2015-2019 que està a punt de començar, com esta iniciativa és una bona mostra.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.