Continuen les accions de precampanya de les diferents candidatures que concorren a les eleccions municipals a Rocafort. Ara li toca el torn a Compromís per Rocafort, que amb el títol de “Amb Valentia. Rocafort necessita el Compromís de les teues propostes”  ha editat un full informatiu amb el que, a més de servir de presentació de la seua candidatura, ja que inclou la composició i una foto de grup amb la imatge corporativa de la coalició (amb un filtre taronja), pretenen també continuar treballant “d’una forma oberta i participativa” en la formulació del seu Program Municipal Rocafort 2015-2019, per la qual cosa, conviden i animen als veïns i veïnes a enviar-los propostes per al mateix. Un plantejament coherent amb la importància que per a esta candidatura ha de tindre la participació ciutadana, segons es desprén de la lectural del contingut del text.

Full CxR

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.