IxREl partit Independents per Rocafort (IxR) ha fet pública la seua candidatura municipal per a les pròximes eleccions locals de Rocafort que tindran lloc el 24 de maig. Una llista en la que l’actual regidor a l’Ajuntament per esta formació, José Antonio González, repetirà com a número 1 i que compta, pràcticament a parts iguals, amb cares noves i amb persones que ja van concórrer a les eleccions de 2011.

Queden escassament dos mesos per als comicis, i poc a poc anem coneixent els candidats dels diferents partits, coalicions i agrupacions que es presentaran amb l’aspiració de representar als veïns i veïnes del nostre poble, en una contesa electoral que es preveu molt oberta i competitiva.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.