Guanyem RocafortReproduïm el Comunicat sobre el projecte d’agrupació d’electors anomenat “Guanyem Rocafort” promoguda per PODEM/PODEMOS Rocafort:

“L’assemblea del Cercle Podem de Rocafort ha decidit promoure una agrupació d’electors, oberta a la ciutadania, que es denominarà Guanyem Rocafort. S’han creat diverses comissions per a l’elaboració del programa i del reglament de les primàries obertes i s’iniciaran les gestions per a legalitzar l’agrupació d’electors que concorrerà a les proximes eleccions municipals a Rocafort.

La asamblea del Círculo Podemos de Rocafort ha decidido promover una agrupación de electores, abierta a la ciudadanía, que se denominará Guanyem Rocafort. Se han creado diversas comisiones para la elaboración del programa y del reglamento de las primarias abiertas y se iniciaran las gestiones para legalizar la agrupación de electores que concurrirá a las proximas elecciones municipales en Rocafort”.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.