Eduard Comeig serà el cap de llista de la coalició Compromís en les pròximes eleccions locals de Rocafort, seguit per Magalí Torrens que ocuparà el número 2 d’una candidatura que portarà per nom “Compromís per Rocafort”. Així s’ha donat a conéixer el passat divendres, en el marc de l’acte de proclamació dels candidats número 1 i 2 dels diferents municipis de l’Horta Nord celebrat a Meliana, amb la presència de la candidata a la Presidència de la Generalitat de Compromís, Mònica Oltra, i de l’actual síndic parlamentari d’esta coalició i candidat número 2 per la circumscripció de València, el secretari general del Bloc, Enric Morera.

Igualment, junt als primers llocs de la llista, el col·lectiu local de Compromís ha elegit també per unanimitat a l’històric militant valencianista de Rocafort, Josep Mª Aulló, per a tancar simbòlicament la seua candidatura municipal en estes eleccions, en reconeixement al seu treball i trajectòria. En els pròxims dies es farà públic la resta de candidats, entre els que s’ha anunciat la presència de diversos independents.

Segons s’ha informat, amb la recent constitució del col·lectiu de Rocafort i la pròxima formalització de la seua candidatura municipal, la coalició Compromís presentarà llista electoral a tots els municipis de la comarca tret del més xicotet, Emperador (661 habs. en 2013).

Compromís Rocafort

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.