Llegim en “La Mosca“, mitjà de comunicació d’Independents per Rocafort (IxR), el següent: La Mosca“Se ha publicado en el BOP de Valencia, por fin, la modificación de la ordenanza municipal que hace posible que LA PISCINA SEA GRATUITA PARA LOS VECINOS Y VECINAS DE ROCAFORT, a propuesta de IxR y apoyada por todos los grupos municipales, excepto el PSOE, ¡ya les vale!

Entrará en vigor a finales de marzo”.

Una bona notícia, per descomptat. No tenia sentit que als veïns que paguen els seus impostos a Rocafort se’ls cobrara ni el confús sistema familiar i de “convidats” establit pel govern municipal del PSOE, que era molt difícil d’entendre i no semblava massa equitatiu ni lògic.

Encara que també ho seria que la Piscina d’Estiu de Godella (municipi amb un govern on també participa el PSOE), com tantes altres coses que es podrien mancomunar i aprofitar millor amb economies d’escala, estiguera conveniada amb el nostre Ajuntament i tots dos veïnats poguérem disfrutar dels dos espais d’oci. Espais d’oci públics que en dos pobles amb un elevat nombre de xiquets i de piscines privades, és de justícia que siguen servicis públics i estiguen aprofitats per la ciutadania al màxim.

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.