CompromísSegons ha pogut saber Rocafort Tribune, el divendres 6 de març a les 20 h. a la Llar dels Jubilats, tindrà lloc la presentació pública del nou col·lectiu local de Compromís a Rocafort, amb la participació del diputat Joan Baldoví, acompanyat de l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, i el diputat provincial i regidor a Burjassot (recentment elegit nou cap de llista per esta població per a les properes eleccions municipals), Emili Altur.

Amb la presència del diputat de les Corts Generals i també excalcalde de Sueca i d’estos dos càrrecs públics de Compromís a la comarca, que a més, són de municipis veïns a Rocafort, la formació política ecovalencianista recolza la posada de llarg de la seua nova agrupació al nostre poble, un dels últims de l’Horta Nord que li mancaven per implantar-se.

(SEGUIREM INFORMANT)

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.