Sembla que el govern municipal ha acordat la contractació d’un nou professional per a la nostra Escoleta (que el comunicat de premsa oficial anomena “un nou servei de dinamització”), però hi ha fet a través d’una empresa  interposada (una ETT? una subcontracta?). Transcrivim de la web de l’Ajuntament de Rocafort:

Davant la petició reiterada per part dels pares, mares i de l’equip tècnic del centre d’ampliar el personal de treball a l’escola infantil municipal, l’Ajuntament ha posat en funcionament un nou servei de dinamització que possibilita l’adhesió d’una altra persona a l’equip de treball de l’escola que exercirà funcions de reforç en les aules.

La necessitat de crear aquest servei ja es plasmava al projecte de pressupostos del consistori per a 2015 que va rebutjar el ple al mes de desembre. El dijous passat 30 de gener, amb 6 vots a favor per part del PSOE i 5 en contra -4 per part del PP i 1 d’IxR-, va quedar aprovada en ple una nova aplicació econòmica destinada a solucionar aquesta necessitat.

La urgència de posar en funcionament el nou servei de dinamització, va fer que l’Ajuntament prioritzara aquest punt i agilitara els procediments de selecció de l’empresa que s’encarregaria de gestionar-ho.

Finalment es va optar per una empresa que garanteix la contractació de personal local. La selecció de la persona que efectuaria el servei es va realitzar mitjançant un procés de valoració de mèrits entre els candidats de Rocafort proposats per l’empresa i, aquest mateix dilluns, la persona assignada ja ha començat a treballar al centre.

L’escola infantil municipal compta en aquest moment amb sis aules, coordinades per sis tècnics amb un perfil professional docent i una mestra, en les quals els noranta-nou xiquets inscrits estan repartits segons la seua edat.

Gràcies a l’aprovació del nou servei, aquestes sis aules compten ara amb un setè tècnic, igualment format en educació infantil que, entre altres funcions, fa de de suport en les aules més nombroses, ajuda en hores d’entrada i eixida i reforça durant l’horari de “l’escoleta matinera”, servei que ofereix el centre de 8:00h a 9:00h del matí.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.