Segons llegim a la web de l’Ajuntament de Godella (a la pàgina de l’Ajuntament de Rocafort no hem sabut trobar la informació), l’alcaldessa del poble veí, Eva Sanchis Bargues (Compromís) es va reunir al nostre Ajuntament fa algunes setmanes amb l’alcaldessa Amparo Sampedro (PSPV-PSOE), per subscriure l’esmentat acord:

SONY DSCEls ajuntaments de Godella i Rocafort van signar un conveni de col·laboració el passat 15 de desembre per a compartir els serveis de Protecció Civil. En la reunió, que tingué lloc a l’Ajuntament de Rocafort, van estar presents les alcaldesses de tots dos municipis, Eva Sanchis –Godella– i Amparo Sampedro –Rocafort–, i el regidor de l’Àrea a Godella, Hermenegildo Estellés. Totes les parts van confirmar la seua voluntat de «cooperar i rendibilitzar tant els recursos humans com materials de què disposen» i es van comprometre a «auxiliar-se mútuament i, per tant, a autoritzar les agrupacions de voluntaris de Protecció Civil dels seus municipis a participar en els actes preventius i a intervenir en les emergències, a petició dels municipis». Es dóna la circumstància que l’Ajuntament de Rocafort no té voluntaris en aquests moments, motiu pel qual ha posat a la disposició de Godella tots els mitjans materials i humans de l’agrupació. També i, a manera de compensació, Rocafort ha consignat en el pressupost una aportació per a la prestació d’aquest servei en favor de l’Ajuntament de Godella.

«Tenim la fortuna de disposar d’un grup de voluntaris envejable i del qual ens podem sentir ben orgullosos –va comentar Estellés–, encara que en aquest moment signem el Conveni, la nostra agrupació sempre ha estat predisposada a col·laborar amb qui ho ha requerit, dins de les seues possibilitats; un treball ingrat en moltes ocasions que es realitza perquè la resta de persones puga gaudir de les festes o per a minimitzar l’efecte de les pluges torrencials, ajudar en situacions d’emergència…».

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.