Un altre any, la VALENCIA ZOMBY PARTY té com a subseu la nostra població, amb “la colaboración especial de l’Ajuntament de Rocafort”… De tots els pobles de l’Horta, “casualment”, només Rocafort, una xicoteta població que no arriba a 7.000 ànimes (poc més que una “vila” al costat de les imponents Torrent, Paterna o Burjassot) i que està a 13 km. de la capital, participa d’este “event” cultural de primera magnitud. Casualment? És un secret que corre pel poble que no ho és. Quan no es governa en favor de l’interés general al final tot s’acaba sabent. Ignorem en què consistix eixa “colaboración especial”, però el que si que sabem segur és que Rocafort té altres polítiques públiques prioritàries en què el nostre Ajuntament hauria de centrar els seus esforços.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.