Este matí s’ha celebrat a Rocafort un dels habitualsFabra a Rocafort esmorzars que organitza el Partit Popular de la província de València a diferents localitats per a afiliats i simpatitzants. Amb la particularitat que, en este cas, ha tingut la presència del Molt Honorable President de la Generalitat, Alberto Fabra, també president regional del PP de la C.V., a més del President de la Diputació i president del PP de la “província”, Alfonso Rus, i altres càrrecs del partit (encara que hem d’entendre que participaven en la seua qualitat de militants i dirigents de l’organització i no com a càrrecs públics, tot i que a voltes és difícil abstraure una condició de l’altra). Han estat rebuts pel president del PP de Rocafort i portaveu municipal a l’Ajuntament, Alejandro Llácer.

Tot un esdeveniment per a la nostra població, que ha estat per un dia, centre d’atenció de la política valenciana.

Més informació i fotos al blog del portaveu del grup municipal popular.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.